Nadere informatie

Telefoon
Als je vragen hebt of een uitgebreidere beschrijving van de reis wilt ontvangen kun je ons bellen (0485-802805/0651189238).
Je kunt dan ook een afspraak maken om bij ons in Milsbeek foto's en kaarten van de reizen te bekijken.

E-mail
Je kan ook via het contactformulier een uitgebreidere beschrijving van de reis aanvragen.

Rugzaktrekkings / Reizen met bagagevervoer
Omdat iedereen een ander idee van vakantie en/of een verschillende conditie heeft bieden we diverse soorten reizen aan.
Als je er meer van houdt om van plek tot plek te trekken, maar niet met je bagage wilt lopen, bieden we reizen met bagagevervoer aan. Hierbij overnacht je na een dag ontspannen wandelen steeds op een andere kamping of boerderij. Er zijn ook enkele rustdagen ingelast, zodat je ook de tijd hebt om de cultuur en de plaatsjes uitgebreid te verkennen.
Bij rugzaktrekkings ontdek je de ongerepte natuur van het hooggebergte. Omdat je zelf je bagage draagt zijn deze reizen meestal zwaarder. Je slaapt vooral in berghutten die meestal niet per auto te bereiken zijn. Een uitzondering hierop is de rugzaktrekking in Midden-Portugal. Deze is minder zwaar en je overnacht uitsluitend in pensions.

Indicatie van de zwaarte van de tochten
Om je een idee te geven hoe zwaar de tochten zijn hebben we de tochten de onderstaande indicatie meegegeven:
* Lichte wandelingen; voor iedereen die van wandelen houdt te doen.
** Iets zwaardere wandelingen; enige conditie is vereist.
*** Halfzware tocht; redelijke conditie is vereist en ervaring met wandelen in de bergen strekt tot aanbeveling.
****   Pittige tocht; een goede conditie en ervaring met wandelen in de bergen is vereist.
Als je twijfelt of een tocht te zwaar of te licht voor je is kun je ons altijd bellen. Aan de hand van je wandelervaring kunnen we dan adviseren of een tocht voor jou geschikt is.

Heen -en terugreis
Je kunt het vervoer naar de plaats van bestemming zelf regelen, of door ons laten verzorgen. Wij zijn kunnen direct tickets voor je boeken via de Nederlandse Spoorwegen, Deutsche Bahn of Eurolines. Samen met jou kunnen we dan kijken wat voor jou wat prijs en tijdsduur betreft de optimale reisvorm is.

Verzekeringen
Tijdens het reizen loop je grotere risico's dan thuis. Hierbij moet je niet alleen denken aan verlies of diefstal van bagage, maar ook aan mogelijke kosten voor repatriëring of het inschakelen van bijvoorbeeld een reddingsdienst. Aragón kan in samenwerking met de "Europeesche" een passende reis- en/of annuleringsverzekering aanbieden.

Meer informatie ?
Als je vragen hebt of een uitgebreidere beschrijving van de reis wilt ontvangen kun je ons bellen (0485-802806 of 0651189238). Je kunt dan ook een afspraak maken om bij ons in Milsbeek foto's van de reizen te bekijken. Mailen kan via het contactformulier.

Geen éénpersoonstoeslag
Bij onze groepsreizen betaal je geen éénpersoonstoeslag.